Καριέρα


Home | Ανθρώπινο Δυναμικό | Καριέρα

Η φήμη της Εταιρείας μας έχει χτισθεί επάνω στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας και στην ποιότητα των ανθρώπων μας, οι οποίοι είναι το μεγαλύτερο προσόν μας και ο κύριος λόγος στον οποίο οφείλεται η ανάπτυξη και η επιτυχία μας.
 
Στο πέρασμα του χρόνου, η Εταιρεία μας έχει ακολουθήσει μια στρατηγική ισορροπημένης ανάπτυξης, επιδιώκοντας πάντα συνεργασίες με τα πλέον ταλαντούχα άτομα, εκείνα που θα είναι σε θέση να διασφαλίσουν τα συμφέροντα των πελατών μας και θα μοιραστούν μαζί μας το πάθος για ποιότητα, επαγγελματισμό και ακεραιότητα.
 
Επιζητούμε να προσλαμβάνουμε ενθουσιώδεις, ταλαντούχους επαγγελματίες που έχουν πάθος για το δίκαιο, δυνατό εργασιακό ήθος και εξαιρετικά ακαδημαϊκά προσόντα. Σε ανταπόδοση, στοχεύουμε στο να προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που να είναι υποστηρικτικό και ασφαλές, που να ανταμείβει και να εμπνέει και να επιτρέπει στους εργαζόμενους να αναπτύσσονται στα πεδία που έχουν επιλέξει.
 
Εάν επιθυμείτε να διερευνήσετε την δυνατότητα να ενταχθείτε στην ομάδα μας, παρακαλώ αποστείλατε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το βιογραφικό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση secretariat@mourgelas.gr